Kontaktiraj nas
Tel: + 86-571-86832792
Faks: + 86-571-86832792
Mob: + 86-13456966019
E-mail: kevin@fishingnetsupply.com
Adresa: 8-1-1401, Shangdong Zhenpin, provincija Zhejiang Jianggan District of Hangzhou City.

Šahovske trave

Trave sa kormilima Vuča s kormilima, kao jedna od najtraženijih trave, koja se široko koristi u mnogim područjima. Telo vučne trake je lijevano, široko u "usta" i sužava prema kraju trske, a obično je opremljeno krilima mreže na obe strane usta. Dovoljno je dovoljno da obezbedi adekvatan protok ...

Šahovske trave

Trodle s kozama, kao jedna od najtraženijih trave, koja se široko koristi u mnogim oblastima.
Telo vučne trake je lijevano, široko u "usta" i sužava prema kraju trske, a obično je opremljeno krilima mreže na obe strane usta. Dovoljno je dovoljno da obezbedi adekvatan protok vode i spreči ribu da pobegne iz mreže, nakon što je uhvaćen. Izrađen je od mreže sa mrežicom sa dijamantom, a veličina mrežica se smanjuje od prednje strane mreže prema vrećici. U telo se mogu ugraditi uređaji za izbacivanje ribe i kornjača. To mogu biti jednostavne strukture kao što su "kvadratne mrežaste ploče", koje su lakše da prođu manje ribe ili komplikovaniji uređaji. Kraj bode je završni kraj mreže gdje su ribe konačno "uhvaćene". Veličina mreže na kraju trske je determinanta veličine ribe koju mreža uhvati. Shodno tome, regulisanje veličine mreže je uobičajeni način upravljanja smrtnošću maloljetnih riba u mrežama za ribolov trave. Obično, telo napravljeno od najlonskih vlakana, Dyneema vlakna ili PE-a, kraj trske može biti dvostruke linije sa jednim čvorom kao prilagodljivim.


Da bismo bili na jednom mestu usluge izrade trave u Kini, naš inženjer je bio 47 godina iskustva, fokusirao se na vuču, od dizajna, izrade mreže do ručne izrade, do završetka kompletne trake.


Na osnovu istraživanja hidrološkog okruženja i morskog života, u kombinaciji sa tehnološkim parametrima plovila, kao što su podaci o njegovoj širini, dužini, konjskoj snazi, propeleru, dubini vode, površini mora itd. Nakon sveobuhvatne analize i detaljne diskusije, dobićete savršeno prilagođena trawl.


Hot Tags: kočije, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrike, veleprodaja, prilagođeni
Upit