Kontaktiraj nas
Tel: + 86-571-86832792
Faks: + 86-571-86832792
Mob: + 86-13456966019
E-mail: kevin@fishingnetsupply.com
Adresa: 8-1-1401, Shangdong Zhenpin, provincija Zhejiang Jianggan District of Hangzhou City.

Long Lines

Commercial Fishing Long lines. Ovaj ribolov dugačke linije, su specilized u komercijalnom ribolovu. Široko se koristi u nekim evropskim zemljama i Sjevernoj Americi. Zapravo, to je jedna tradicionalna ribarska metoda. Uglavnom se kombiniraju u tri dijela, olovna linija / kratka linija za ribolov / kuke. Obično su vodeće linije od stotina metara do hiljada. Kuke su prilagođene različitim vrstama ribe. QinHo, imaju vlastite strojeve za proizvodne linije. Štaviše, imate profesionalni ručno rađen tim. Iz tog razloga, QinHo je jedini koji ima sposobnost da ga masovno proizvodi.
  • Komercijalni ribolov Long Line

    Komercijalni ribolov Long Line

    Ova vrsta komercijalnog ribolovnog duge linije, jedinstveni je dizajn, dok su tradicionalne metode ribolova. Izgleda lako se pravi, zapravo ima visokih potreba za ručno izrađenim nivoom. Čvor od olovne linije do kratke linije, kratke linije...Više
Dobro došli na veliko visokokvalitetnih dugih linija od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini ovdje. Za prilagođene usluge, molimo vas da unaprijed obavijestite našu tvornicu o detaljima.